Säljare - Bilprospekt

Company description

Bilprospekt tillhandahåller en webbaserad produkt där primärt bilhandlare kan söka fram potentiella köpare av fordon baserat på vad kunden har för fordon idag, hur gammalt fordonet är, var kunden bor eller var företaget är beläget.

Bilprospekts kunder är mycket aktiva i systemet och använder det löpande under dagarna för att finna kunder samt deras kontaktinformation. Kunderna finns runt hela Sverige och består till största delen av bilhandlare, men även försäkringsbolag, leasingbolag och mediabolag finns på kundlistan.

Bilprospekt sitter centralt, mitt i Helsingborg och blev 2015 valt till årets nyföretagare i nordvästra Skåne samt IDG har utsett bolaget till en av Sveriges 25 hetaste startups.

Job Description

Vi tror att den vi söker är 25-30 år gammal, har körkort och har arbetat som säljare innan. Datorvana och intresse för teknik är ett plus eftersom kunderna ger oss viktig input som vi sedan vill införliva i vår produktutveckling.

Arbetet innebär mycket resande i Sverige och tillgång till tjänstebil ingår.


Apply to email: andree@bilprospekt.se

Twitter: @bilprospekt

Website: bilprospekt.se