(POSITION TAKEN) Bilprospekt - Marknadsföring & Tillväxt


 

Company description

Vi är ett ungt IT företag, baserat i Helsingborg, som utvecklar och säljer bilförsäljarens drömverktyg, Bilprospekt. Ett sälj- & marknadsverktyg där bilförsäljare kan söka och hitta nya och befintliga kunder samt analysera sina konkurrenter, kunder och sin marknad. Kort sagt så hjälper vi den svenska bilbranschen att sälja fler bilar på nya kreativa vis. 

Idag använder 8% av vår marknad Bilprospekt. Allt från mindre återförsäljare på landsbygden till jättar som Mercedes-Benz Sverige och Volvo PB. Vår målsättning är 50% marknadspenetration i början av 2017. En spännande resa med andra ord. 

Idag är vi är ett team om sju personer men inom den närmsta tiden ska vi bli tolv.

Marknadsföring & Tillväxt

Job Description: Vi letar även efter en trettonde person. Du som kan skapa ett intresse kring Bilprospekt genom kommunikation och marknadsaktiviteter mot nya kunder. Samt hålla våra befintliga användare och media uppdaterade om viktiga händelser i bilbranschen och kring Bilprospekt. 

Genom growthhacking är du med och skalar upp och sänker trösklar för användandet av Bilprospekt. Idag på den svenska marknaden, imorgon på andra marknader. 

Vi är flexibla och därför ligger praktik, extra arbete och även en heltidstjänst på bordet. Då flera av oss bor i Lund/Malmö idag, funderar vi på att starta ett fältkontor i just Malmö. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!