(POSITION TAKEN) Bilprospekt - Webbutvecklare


Bilprospekt

Bilprospekt är ett ungt och snabbväxande bolag som utvecklar och säljer ett sälj- & marknadsverktyg till bilbranschen. Bilförsäljarens drömverktyg helt enkelt. 

Vi har vårt i kontor i centrala Helsingborg och kommer inom den närmsta framtiden att vara ett team om 12 personer.

Webbutvecklare

Brinner du för att bygga avancerade webb-applikationer? Gillar du att jobba i mindre grupper, med stor frihet och mycket ansvar? Då har vi jobbet för dig!

Vi på Bilprospekt bygger bilbranschens mest uppskattade webbverktyg.
Nu letar vi efter en kollega som är lika intresserad av programmering som vi är. 

Vi tror att du är en person som snabbt kan sätta dig in i nya tekniker och att du genuint är intresserad av programmering. Oavsett vilka programmeringsspråk du har jobbat med tidigare, har din ambition alltid varit att lära dig så mycket som möjligt. 

Idag är vår produkt byggd med PHP och Javascript. Vi använder react.js för våra vyer, mongodb och mysql som våra databaser. Men vi letar alltid efter förbättringar, och är inte främmande för att experimentera.

Som ett litet företag ser vi det som en styrka att vi alla har olika bakgrunder. Vi hoppas att du, oavsett din bakgrund eller tidigare erfarenhet, är lika intresserad att lära dig av oss andra, som vi kommer vara att lära oss av dig.

På Bilprospekt kommer du jobba i ett sammansvetsat utvecklingsteam, bestående av ett par programmerare och en designer. Vi vill att våra kollegor ska tycka att det är så roligt som möjligt på jobbet, och det finns ingen brist på jobb. Baserat på dina preferenser och kunskaper, kan du primärt jobba med att bygga avancerade webb-gränssnitt, eller benchmarka serverkod och optimera mysql-queries. 

Är du en mästare på både frontend och backend? Desto större anledning att söka jobbet!

Är du intresserad eller vill du veta mer? Hör av dig till Niklas på niklas@bilprospekt.se eller direkt på 0708238035