(POSITION TAKEN) - Sprinkle - Front-end developer


Sprinkle

Sprinkle is a content discovery and distribution platform for media owners, content providers and advertisers. Founded in 2013, 15 employees in Malmö, Stockholm, Oslo and Amsterdam with a global ambition.

Job Description

Vill du bli en viktig del i vårt team på Sprinkle? Vi har nu en plats ledig på kontoret i Media evolution (Malmö) där du kommer att jobba i ett grymt utvecklingsteam. Ett ungt och kreativt gäng där vi lyssnar på alla idéer och låter alla känna sig delaktiga i vår slutprodukt.

  • Du ska vara snabblärd, med eller utan arbetserfarenhet som frontend.
  • Du är idéstark och gillar att komma med egna lösningar på problemställningar.
  • Du är intresserad av digitala lösningar och begriper potentialen i bra sådana.

Är du dessutom en trevlig prick med lite självdistans som kan vara på plats innan kl 09.00 på morgonen så kommer du säkert att trivas alldeles förträffligt hos oss. Varmt välkommen att söka.

Tjänstebeskrivning:
Dina huvudsakliga uppgifter blir att designa våra widgets så att de passar in på publicistens sajt och även ta fram andra grafiska saker så som kampanjmaterial mm. Vi har en bra plattform att utgå ifrån där du får vara med och skapa din perfekta widget verkstad. Därifrån kommer också alla inställningar och buggfixar göras. Du kommer arbeta tillsammans med ett mindre team i Malmö med bra möjligheter att själv anpassa och påverka ditt arbete.