Notified - Systemutvecklare


Company description

På Notified utvecklar vi nästa generations omvärldsbevakning. Genom vår egenutvecklade webbtjänst hjälper vi många av nordens ledande företag och organisationer att hålla koll på och förstå vad som skrivs om deras intresseområden online. Vi expanderar och söker därför en grym utvecklare till vårt kontor i Malmö.

Systemutvecklare med processfokus

Vad kommer du göra?

Tjänsten är placerad i Malmö där Notifieds produkt- och supportteam sitter. Du kommer vara spindeln i nätet mellan dessa två team och sälj i Stockholm. Rollen fokuserar framförallt på att utveckla funktioner för att stödja vår supportfunktion och automatisera vissa sälj och kundprocesser. Vidare kommer du även hjälpa till i vidareutvecklingen av webbtjänsten tillsammans med övriga kollegor i utvecklingsteamet.

För att snabbt bygga upp en förståelse för hur Notifeds processer och webbtjänst fungerar kommer du de första månaderna jobba med rena supportuppgifter varvat med utveckling av vår produkt.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för utveckling med stort intresse i att förenkla och förbättra.

Du har antagligen några års erfarenhet med systemutveckling och webbutveckling. Du har en god förståelse för hur systemutveckling kan stödja affärsprocesser i en organisation.

Det faller dig naturligt att hålla dig uppdaterad med det senaste inom nya lösningar. Ett krav är dock att du är bekant med utveckling i Visual Studio/MVC.net och MS SQL Server.

Du ser en positiv utmaning i att finna goda lösningar och kontinuerliga förbättringar som tillför värde till slutanvändarna och kollegorna. Sist men inte minst trivs du i en kreativ miljö, och lockas av tanken att arbeta i ett mindre men snabbt växande företag med stort eget ansvar!

Vad kan vi erbjuda?

Som utvecklare på Notified blir du del av ett tätt sammansvetsat gäng där vi inte gör skillnad på utvecklare och säljare. Dina insatser märks direkt och vi har kort sträcka från idé till implementation. Vi är ett ungt och drivet gäng som älskar det vi gör, och för oss är det viktigt att ha roligt på jobbet! Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö på Media Evolution City i Malmö med bra utvecklings-möjligheter.

Läs gärna mer om oss i:

Resumé http://www.resume.se/nyheter/pr/2013/06/26/rekordokning-for-notified/
Sydsvenskan http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/vanner-med-mediekoll/
Kika även gärna in på vår hemsida www.notified.com för att få en bättre bild av vilka vi är!

Om du tycker att detta låter intressant och du tror att du är rätt person för jobbet, så ser vi fram din ansökan. Ansök genom att registrera dig på vår karriärssida påhttp://notified.teamtailor.com.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning, och ser därför extra gärna kvinnliga sökande.

I din ansökan ser vi gärna att du länkar till projekt du har varit involverad i och berättar lite när du trivs som bäst med dina arbetsuppgifter.

Sista ansökningsdatum är onsdag 21/11-2014, men ansök snarast då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.